Ziarul electronic al arădenilor

Două filme pentru copii și un spectacol de teatru de păpuși, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Grădina de vară de la cinematograful din Grădiște va găzdui două proiecții de filme pentru copii și un spectacol de teatru de păpuși.

Astfel, cei mici și cei mari sunt așteptați la proiecțiile filmului „Dumbo“, vineri, 23 iulie, de la ora 21.30, și „Neînfricata“, sâmbătă, 24 iulie, tot de la ora 21.30. Ambele filme sunt dublate în limba română.

Sâmbătă, de la ora 18.00, este programat un spectacol de teatru de păpuși, „Alladin și lampa fermecată“, care va fi precedat de o repriză de jocuri muzicale interactive.

Intrarea la proiecțiile de filme în aer liber și la spectacolul de teatru de păpuși este liberă, însă accesul se face pe bază de rezervare la numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentele vor fi reprogramate.

Evenimentele din grădina de vară de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

La proiecțiile de filme și la spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil max. 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil max. 24 ore), persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita  locurilor disponibile.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.