Ziarul electronic al arădenilor

Două case au fost distruse într-un incendiu

Două case din din municipiul Arad au fost distruse într-un incendiu izbucnit marţi seara.

Cele două case sunt situate în cartierul Micălaca, iar pentru lichidarea incendiului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Arad cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţimi, o autospecială SMURD, o autospecială grupă operativă, 3 ofiţeri şi 17 subofiţeri.

În momentul sosirii primelor echipaje de pompieri incendiul se manifesta violent, generalizat la cele două case, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la alte trei imobile din apropiere.

„S-a acţionat pentru limitarea propagării incendiului, după aproape o oră de la începerea intervenţiei reuşindu-se localizarea incendiului, astfel că au fost salvate imobilele învecinate. Incendiul a fost stins după circa două ore“, a informat ISU Arad.

Pompierii au demarat cercetările în vederea stabilirii cauzelor probabile care au dus la producerea incendiului.

Proprietarul locuinţei unde a izbucnit incendiul este un bătrân în vârstă de 75-80 de ani, acesta reuşind să iasă singur din casă, înainte ca flăcările să se extindă.

UPDATE

Cauza probabilă a declanșării incendiului este un scurtcircuit provocat de aparate electrice aflate sub tensiune (cablu defect), a informat, miercuri, ISU Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.