Ziarul electronic al arădenilor

Dosare penale şi amenzi, după meciul ASU Poli Timişoara – UTA Arad

Jandarmii au aplicat amenzi în valoare totală de 2.300 de lei pentru opt suporteri, după incidentele de la meciul de fotbal ASU Poli Timişoara – UTA Arad, de duminică.

Totodată, au fost întocmite trei dosare penale pentru introducerea de obiecte pirotehnice pe stadion şi folosirea de torţe.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Inspectoratului de Jandarmi Timiş, în urma incidentelor  de la meciul de fotbal ASU Poli Timişoara – UTA Arad, de duminică, au fost aplicate opt amenzi în valoare totală de 2.300 lei. Totodată, au fost întocmite trei dosare penale pentru introducerea de materiale pirotehnice în incinta stadionului, folosirea de torţe în incinta arenei sportive precum şi pentru nerespectarea măsurii interzicerii accesului la competiţii sportive.

Jandarmii au mai dispus pentru cinci dintre suporterii amendaţi şi măsura complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive pentru o perioadă de un an.

Formaţia ASU Politehnica Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XII-a a ligii secunde, la care cele două grupări au avut câte un jucător eliminat.

La pauză, ultraşii arădeni au rupt un gard de la sectorul pentru oaspeţi şi au mers către câţiva membri din galeria alb-violetă, în apropiere de zona presei. Câţiva timişoreni aflaţi pe stadion au alergat şi ei spre rivali, astfel că suporterii s-au bătut în tribunele Stadionului ”Dan Păltinişanu” din Timişoara.

Jandarmii de la Gruparea Mobilă au intervenit rapid şi i-au despărţit pe suporterii agresori.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.