Ziarul electronic al arădenilor

Dosar penal pe numele agresorului „Anonymous“ de la Primărie

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului care a agresat un polițist local în incinta Palatului Administrativ și care l-a înjurat și amenințat pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă.  

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad a informat, vineri, că „potrivit ultimelor informații primite de la Poliția Municipiului, bărbatul implicat în incidetul care a avut loc la Primăria Municipiului, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice“.

De asemenea, bărbatul va fi prezentat magistraților cu propunere de
arestare preventivă.

Un polițist local, care își desfășoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ din Arad, unde este sediul Primăriei municipiului, a fost atacat de un bărbat care purta o mască asemănătoare celor purtate de cei din grupul Anonymous, atacatorul înjurând și amenințând pe primarul Gheorghe Falcă și familia acestuia. Incidentul a avut loc în jurul orei 5.00.

Ulterior, în jurul orei 10.30, bărbatul a revenit la Primăria Municipiului Arad, a pătruns din nou în holul instituţiei unde aruncat o plasă de culoare verde plină cu resturi menajere de hârtie.

CITITI SI: Polițist local atacat la Primărie. Falcă și familia lui, înjurați și amenințați

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.