Ziarul electronic al arădenilor

Doru Sinaci, noul director al Centrului Cultural Judeţean

Doru-Sinaci-1Postul de manager al Centrului Cultural Județean Arad va fi preluat, de la începutul anului viitor, de Doru Sinaci, care o va înlocui pe Ana Maria Dragos, care și-a anunțat demisia din funcție.

În ședința Consiliul Județean de vineri a fost votat proiectul de hotărâre privind numirea lui Doru Sinaci în funcția de manager la Centrul Cultural Județean Arad, începând cu data de 1 ianuarie 2016.

„În urma concursului de proiecte de managemet organizat de Consiliul judeţean Arad, pentru ocuparea postului de manager la Centrul Cultural Judeţean Arad, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1.01.2016, a fost declarat admis domnul Sinaci Ionel Dorel“, se arată în referatul proiectului de hotărâre aprobat, vineri, de consilierii judeţeni.

Doru Sinaci a mai lucrat la Centrul Cultural Judeţean Arad în perioada 2008-2014, când a ocupat funcţia de inspector şi director adjunct.

De asemenea, Sinaci a fost coordonatorul Colectivului Monografic Judeţean care a funcţionat în cadrul Centrului Cultural Judeţean Arad cu scopul de a elaborara monografiile de localitate, cercetarea şi valorificarea istoriei municipiului şi judeţului Arad, şi de a organiza sesiuni ştiinţifice naţionale şi internaţionale

Doru Sinaci a mai activat ca director al Centrului de Studii de Istorie şi Teorie Literară ,,Ioan Slavici” al Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

Totodată, Doru Sinaci, doctor în istorie din 2014, a activat cu jurnalist în redacţiile cotidianelor Adevărul şi Glasul Aradului.

Ana Maria Dragoş a anunţat, în luna octombrie, într-o conferinţă de presă, că din 31 decembrie 2015, îşi va înceta activitatea în fruntea instituţiei pe care a condus-o în ultimii 9 ani.

„De ce am luat această decizie? Pentru că simt că mi-am dus la îndeplinire toate obiectivele şi pentru că, recunosc, resimt o oarecare oboseală după aceşti nouă ani“, a explicat Ana Maria Dragoș, după anunțarea deciziei de a nu mai continua la conducerea Centrului Cultural Județean Arad.

CITITI SI: Ana Maria Dragoş renunţă la funcţia de manager al CCJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.