Ziarul electronic al arădenilor

Dorel Căprar: „Sunt alături de președintele Liviu Dragnea“

„Sunt alături de președintele Liviu Dragnea și sunt convins că urmând toate căile legale posibile de atac a sentinței, i se va face dreptate în final.

Liviu Dragnea este un factor de stabilitate atât în partid cât și în societate și îmi doresc ca orice român să văd în continuare o țară guvernată echilibrat, cu programe, proiecte și strategii în favoarea cetățenilor, în spiritul Programului de Guvernare.

Românii au votat un program pe care zilnic ne străduim să îl punem în aplicare iar președintele Dragnea este motorul acestei lupte de a aduce bunăstare și echitate în viețile locuitorilor acestei țări.

Rămân optimist și atașat idealurilor comune de a vedea o țară prosperă, guvernată în mod responsabil“, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

***

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, joi, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu.

El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual.

Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.