Ziarul electronic al arădenilor

Dorel Căprar, către PNL: Probabil nu v-aţi însuşit toate obligaţiile de parlamentari

Deputatul PSD Dorel Căprar a susţinut, la dezbaterea „Ora Guvernului“, la care a fost invitată ministrul de Interne, că aleşii PNL nu şi-au însuşit încă toate obligaţiile de parlamentar, lipsind de la discuţii despre situaţia angajaţilor din MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost chemată de liberali la dezbaterea cu tema ‘Ministerul Afacerilor Interne – între demnitari bine păziţi, poliţişti nemulţumiţi şi femei neprotejate în faţa violenţei’.

„Vă întreb retoric: acea lege (privind pensiile militare de serviciu – n.r.) pe care spuneţi că a susţinut-o PSD oare dumneavoastră nu aţi votat-o? Eu vă spun că da. Voturi au fost 289 pentru, un vot contra şi 13 abţineri. (…) Dacă PSD a greşit, şi dumneavoastră aţi greşit la momentul respectiv. (…) Secretarul pentru ordine publică există.

Dacă aţi fi participat la toate activităţile Comisiei de apărare, nu doar la activităţile din cadrul Camerei Deputaţilor, aţi vedea. Probabil că nu v-aţi însuşit încă toate obligaţiile de parlamentari, prin care mai trebuie să şi ieşim din această clădire, să mergem la structurile pe care ar trebui să le controlăm, să stăm de vorbă cu ei, să le vedem problemele şi să încercăm să le rezolvăm problemele“, a spus Căprar în plenul Camerei Deputaţilor.

El a arătat că la întâlnirea Comisiei de apărare cu reprezentanţii Jandarmeriei nu a participat nimeni de la PNL şi că în cazul angajaţilor MAI salariile s-au majorat cu 25% de la 1 ianuarie.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.