Ziarul electronic al arădenilor

Dorel Căprar: „Am realizat mai puţin decât ne-am propus“

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, consideră că partidul a realizat mai puţin decât şi-a propus în urma scrutinului de duminică, dar are convingerea că social-democraţii vor încheia „victorioşi“ ciclul alegerilor în 2020.

„Iată încheiat acest proces al alegerilor europarlamentare, în care am realizat mai puţin decât ne-am propus. Voi încadra aceste alegeri într-un ciclu politic pe care l-am început victorioşi în 2016 cu Alegerile Parlamentare şi îl vom încheia, sunt convins, la fel victorioşi, în 2020. Rămâne să ne analizăm minusurile şi să luăm partea bună a acestui rezultat: el este o atenţionare pentru ce trebuie să devenim din punct de vedere politic.

Voi trece peste şabloane şi nu voi mulţumi de această dată decât celor care ne-au votat. Rămânem împreună! Celorlalţi alegători, chiar nemulţumindu-le acum, le promit că vom căuta să îi mulţumim prin preocuparea noastră pentru mai binele tuturor românilor“, a scris pe Facebook, luni, liderul PSD Arad.

Conform rezultatelor parţiale oferite de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Arad, PNL a câştigat alegerile în judeţ, cu 36,9%, în timp ce USR PLUS se clasează pe locul doi, cu 19,71%, iar PSD pe locul trei, cu 16,46%.

Pe locurile următoare ale partidelor care au atins pragul electoral se mai află UDMR – 5,44% şi PMP – 5,08%.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.