Ziarul electronic al arădenilor

Dorel Căprar a sfidat conducerea PSD. A candidat şi a fost ales şef al organizaţiei din Arad

Deputatul PSD Dorel Gheorghe Căprar a sfidat conducerea partidului, care a transmis că la filiala din Arad ar trebui să aibă preşedinte interimar după acuzaţiile din dosarul deschis de DNA, a candidat şi a fost reales, vineri, cu majoritate de voturi, ca preşedinte al formaţiunii judeţene.

Dorel Gheorghe Căprar ar fi trebuit să candideze pentru funcţia de preşedinte cu Mihai Fifor, însă cel din urmă a transmis o scrisoare prin care a cerut amânarea Conferinţei Extraordinare a PSD Arad „având în vedere situaţia politică actuală, care impune prezenţa conducerii PSD la Bucureşti pentru organizarea activităţilor politice din perioada imediat următoare”.

Cu toate acestea, Conferinţa Extraordinară a PSD Arad a avut loc, vineri, iar Dorel Căprar a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

Acesta a fost ales de 75 de membri ai PSD Arad, iar cinci au votat împotrivă.

„În această după amiază, Conferința Extraordinară Județeană PSD Arad a ales o nouă echipă, care va lupta în următoarele luni pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare, la nivelul județului Arad. A fost o conferință organizată în conformitate cu solicitările conducerii centrale, cu respectarea Statutului dar mai ales prin voința membrilor PSD Arad“, a scris Dorel Căprar pe o rețea de socializare.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Dorel Căprar îşi doreşte să candideze din nou pentru şefia PSD Arad, însă la această filială ar trebui numit un preşedinte interimar, deoarece Căprar este inculpat în dosarul şpăgilor şi ar trebui să îşi rezolve problemele.

Dorel Căprar, lider al filialei Arad, a fost chemat la DNA în luna decembrie pentru a fi informat că are calitatea de inculpat în dosarul şpăgilor.

Deputatul Căprar este acuzat de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii.

sursa: Mediafax

foto: Facebook/Dorel Căprar

CITITI SI: Ciolacu: La şefia PSD Arad ar trebui un preşedinte interimar, Căprar fiind inculpat într-un dosar

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.