Ziarul electronic al arădenilor

Dolce Sport va difuza integral sezonul 2015-2016 al Ligii 1 şi al Cupei Ligii

minge-de-fotbalCanalele Dolce Sport vor difuza integral, începând din 11 iulie, sezonul 2015/ 2016 al campionatului intern de fotbal, Liga 1, şi al Cupei Ligii.

Ediţia 2015/2016 a Ligii I va fi prima din istoria competiţiei interne care se va desfăşura într-un sistem cu 14 echipe, cu play-off şi play-out.

Primele şase echipe vor juca în play-off, iar ultimele opt în play-out. Formaţiile vor începe această ultimă parte a campionatului cu jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat (jumătăţile de punct se rotunjesc la punct). Din play-out vor retrograda două echipe.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, pe 4 martie 2014, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I.

Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) trebuie să încaseze de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon, în cei cinci ani. La această sumă se adaugă un milion de euro pentru Cupa Ligii. În plus, LPF primeşte o sumă egală cu 20 la sută din veniturile nete din publicitate, care vor fi obţinute de televiziunile care transmit meciurile din Liga I.

Canalele Dolce Sport sunt disponibile în toate abonamentele de televiziune ale Telekom Romania.

În plus faţă de meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, clienţii Telekom TV pot urmări conţinut sportiv unic, precum marile competiţii de fotbal internaţionale – Euro 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei şi Germaniei -, cărora li se adaugă difuzări în exclusivitate ale unor evenimente sportive – Formula 1, NBA, campionate de handbal mondiale, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC şi importante gale de box.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.