Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2 Doi tineri au fost găsiţi împuşcaţi într-un bar din Târnova

Doi tineri în vârstă de 23 de ani au fost găsiţi, miercuri dimineaţă, decedaţi, fiind împuşcaţi, într-un bar din localitatea arădeană Târnova.

Conform primelor informaţii, cei doi, Rafael Emanuel Neamțiu și Gabriela Luca, au avut o relaţie de concubinaj.

Cadavrele au fost găsite de o cunoştinţă a uneia dintre victime, care a sunat la 112.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti au ajuns la faţa locului şi fac cercetări.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, decedaţii sunt o femeie şi un bărbat, ambii de 23 de ani, care au avut o relaţie de concubinaj.

Tânăra, originară din comuna Şilindia, era angajată în barul respectiv, iar marţi seara, după o ceartă, bărbatul a intrat peste ea în local şi a împuşcat-o, iar apoi s-a sinucis, aceasta fiind una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori.

Arma folosită este una artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

UPDATE

Tânărul este caracterizat de localnicii din comuna arădeană Târnova, unde locuia, ca fiind un „scandalagiu” şi „rebel”, iar crima ar fi comis-o din gelozie, pentru că prietena sa ar fi vrut să plece să lucreze în Germania cu un alt bărbat.

Mai mulţi localnici din satul Târnova, unde doi tineri au fost găşiţi împuşcaţi într-un bar miercuri dimineaţă, au declarat pentru News.ro că presupusul criminal, care s-ar fi sinucis, era un „scandalagiu”.

Rafael Emanuel Neamţiu, care avea 23 de ani, locuia în Târnova cu tatăl său şi mama vitregă, după ce părinţii au divorţat.

„Era un băiat scandalagiu, unde era scandalul era şi el. Totuşi, nu credeam că ar fi capabil de crimă”, a spus o localnică.

O cunoştinţă a presupusului criminal a declarat pentru News.ro că acesta era gelos în ultima vreme, bănuind că iubita sa îl înşală.

„Era supărat că a aflat că iubita lui pleacă la muncă în Germania. Bănuia că pleacă cu un alt bărbat”, a spus sursa citată.

Şi primarul comunei, Florin Farcaşiu, a declarat pentru News.ro că tânărul era cunoscut drept „rebel printre cei de vârsta sa”.

„Mărturisesc că în momentul în care am aflat care sunt actorii acestei tragedii, nu m-am mirat”, a spus edilul-şef.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, arma folosită a fost una de vânătoare confecţionată artizanal şi i-ar fi aparţinut presupusului criminal.

Localul în care lucra tânăra era unul non-stop, iar iubitul acesteia a fost prezent în bar şi marţi seara, când cei doi s-ar fi certat. El s-ar fi întors spre dimineaţă, când în local nu mai erau clienţi, decât barmaniţa, adică iubita sa.

Miercuri dimineaţă, un localnic care obişnuia să îşi bea cafeaua în acel loc a observat că uşile barului erau încuiate din interior şi s-a uitat pe fereastră, moment în care a văzut cadavrul tinerei. Martorul a sunat la 112, iar primul care a ajuns la faţa locului a fost un poliţist din localitate, care a intrat pe fereastra barului, găsind şi cadavrul presupusului agresor.

Cadavrul tinerei are trei împuşcături, în gât şi torace, iar cel al băiatului are o împuşcătură în gât.

Anchetatorii au găsit acasă la bunica presupusului criminal mai multe cartuşe potrivite pentru arma folosită.

sursa: News.ro

UPDATE 2

Arma de vânătoare artizanală folosită la comiterea crimei din localitatea arădeană Târnova, urmată de sinuciderea agresorului, era deţinută ilegal de către acesta şi nici familia sa nu ştia că ascunde în casă o armă şi muniţie.

Anchetatorii confirmă, în urma primelor cercetări, că între cei doi concubini a izbucnit un conflict din cauză că tânăra ucisă a vrut să plece la muncă în străinătate.

Comisarul-şef Adrian Şimon de la Serviciul de Investigaţii Criminale Arad a declarat, miercuri, în urma primelor cercetări efectuate în localul în care au fost găsite trupurile celor doi tineri împuşcaţi, că în acest caz este vorba de o crimă urmată de sinuciderea agresorului.

”Victima prezenta mai multe plăgi împuşcate la nivelul toracelui şi gâtului. Din primele cercetări efectuate a reieşit o stare conflictuală pe motivul intenţiei victimei de a pleca la muncă în străinătate, cei doi având înainte o relaţie amoroasă”, a declarat sursa citată.

Conform comisarului Şimon, arma de vânătoare artizanală utilizată era deţinută ilegal, alături de muniţie, fiind păstrate până la comiterea crimei în casa bunicii agresorului.

Tatăl acestuia le-a spus jurnaliştilor că nu ştia de existenţa armei şi nici de împrejurările în care fiul său a procurat-o.

Procurorul de caz Sorin Iercoşan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a declarat că ambele victime au decedat în urma rănilor produse prin împuşcare.

”Din informaţiile pe care le avem, cei doi au locuit în concubinaj o anumită perioadă. Arma este una artizanală pentru vânătoare şi am gasit-o la faţa locului. Continuăm cercetările pentru a stabili toate condiţiile şi împrejurările în care s-a produs fapta”, a declarat procurorul.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.