Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Doi minori din Șiria au dispărut de acasă

În data de 20 octombrie a.c., o tânără de 15 ani, Muntean Anita, a plecat de la domiciliul ei din localitatea Șiria și nu s-a mai întors.

Aceasta are următoarele semnalmente: 1,65 m, 55 de kg, păr șaten, lung și ochi căprui.

La momentul dispariției era îmbrăcată într-o pereche de jeanși albi cu mărgele, tricou alb cu imprimeu și vestă albastră, iar în picioare purta patofi sport colorați.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

În data de 20 octombrie a.c., un minor de 13 ani, Muntean Daniel-Armando, a plecat de la domiciliul său din localitatea Șiria și nu s-a mai întors.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,70 m, 60 de kg, păr negru, tuns scurt, și ochi căprui.

La momentul dispariției, minorul era îmbrăcat într-o pereche de jeanși albaștri, bluză neagră cu guler maro, iar în picioare purta șlapi negri cu alb.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Cei doi copii au fost depistați, luni seară, pe raza orașului Lipova. „Nu au fost victimele vreunei infracțiuni“, a precizat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.