Ziarul electronic al arădenilor

Doi bărbați prinși de jandarmi la braconaj piscicol pe râul Mureș

Joi, în jurul orei 16.30, un echipaj de Jandarmerie a depistat în flagrant doi bărbați, cu vârste de 58, respectiv 63 de ani din Lipova, care pescuiau ilegal prin metoda greblare folosind bețe de pescuit echipate cu triple și plumbi de dimensiuni mari.

Cei doi bărbați au fost depistați pescuind pe malul râului Mureș, în dreptul localității Julița, județul Arad. Aceștia și-au recunoscut fapta spunând că au dorit să iasă la un pește.

Având în vedere că activitatea celor doi bărbați constituie infracțiune, conform prevederilor OUG nr. 23 din 2008, privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale.

Ustensilele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare, au fost înaintate organelor de urmărire penală in vederea continuării cercetărilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.