Ziarul electronic al arădenilor

Doi bărbați au incendiat o casă din Cuvin

incediuPolițiștii au reținut doi bărbați, cunoscuţi cu antecedente penale, care sunt acuzați că au incendiat un imobil din localitatea arădeană Cuvin, valoarea pagubelor fiind de 25.000 lei.

Cei doi bărbați, Ştiuculeanu Cosmin Grigore și Ardelean Vasile Florin, au fost reținuți de poliţiştii de la Secţia 7 de Poliţie Rurală Lipova.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, cei doi bărbați au fost reținuți pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu.

Procurorii au mai menționat că Ştiuculeanu Cosmin Grigore și Ardelean Vasile Florin vor fi prezentaţi Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 23/24 aprilie, „cei doi inculpaţi au pătruns fără drept în curtea imobilului cu nr. 379 din localitatea Cuvin şi au incendiat un corp din clădire, cauzând un prejudiciu de 25.000 lei persoanei vătămate B.O.“.

Pentru stingerea incendiului a fost necesară intervenţia pompierilor civili de la Ghioroc, dar şi a celor militari din Arad.

Procurorii au mai precizat că ambii inculpaţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.