Ziarul electronic al arădenilor

Doi bărbați au furat o autocamionetă din Vinga. Au fost prinși de jandarmi

Duminică, în jurul orei 4.00, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a depistat doi bărbați din Vinga, care au sustras o autocamionetă de pe raza localității, după care au plecat în Arad.

Bărbații au fost prinși de jandarmi chiar în momentul în care aceștia au parcat autocamioneta în Piața Arenei din municipiul Arad. La vederea oamenilor legii, cei doi au încercat să se îndepărteze de autovehicul, însă au fost imediat interceptați.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că autocamioneta a fost sustrasă din curtea unei rude a unuia dintre bărbați, fără ca aceasta să știe, fiind plecat peste hotare.

La fața locului a fost solicitat în sprijin un echipaj de la Poliția Rutieră, care în urma verificărilor specifice, a constatat că autovehiculul este neînmatriculat, iar șoferul nu deține permis de conducere și consumase băuturi alcoolice.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni contra patrimoniului, cât și infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.