Ziarul electronic al arădenilor

Documentarul „România Sălbatică“, vizionat la Centrul de Vizitare Ceala din Arad

Sute de arădeni au vizionat, duminică seara, la Centrul de Vizitare Ceala al Parcului Natural Lunca Mureșului, documentarul „România Sălbatică”, cel mai spectaculos film despre natura din țara noastră.

Proiecția, desfășurată în mijlocul naturii, a fost precedată de un scurt discurs al primarului Călin Bibarț, discurs ținut – așa cum a menționat edilul-șef al Aradului – în calitate de silvicultor.

Filmul a fost prezentat apoi de regizorul Dan Dinu, care a evocat inclusiv momente și întâmplări petrecute de-a lungul celor 10 ani de muncă din spatele producției.

„Mă bucur că am reușit, alături de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură și Asociația CitiZenit, să le oferim arădenilor interesați acest spectaculos documentar, proiectat în premieră într-un parc național”, a declarat Fulviu Moga, directorul R.N.P. Romsilva – Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului R.A..

De remarcat, că „România Sălbatică” a fost cel mai urmărit film anul acesta la Transilvania International Film Festival (TIFF), unde a obținut premiul publicului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.