Ziarul electronic al arădenilor

Doamne și domnișoare, pe biciclete în centrul Aradului

skirt bike aradÎn municipiul Arad se va desfășura, la sfârșitul acestei săptămâni, evenimentul intitulat Skirt Bike, ajuns anul acesta la a patra ediție, prin care doamnele și domnișoarele sunt încurajate să pedaleze în ținute chic.

Skirt Bike este o promenadă pe străzile Aradului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.

Evenimentul se adresează femeilor de toate vârstele, „active, optimiste, chic, atente la tendințe, dedicate unui stil de viață sănătos și modern“, spun organizatorii.

Doamnele și domnisoarele sunt invitate să participe îmbrăcate în ținute cât mai chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare.

Ediția din 2015 a Skirt Bike de la Arad se va desfășura duminică, 14 iunie, în Piața „Avram Iancu“, unde, începând cu ora 14.00, doamnele și domnișoarele care doresc să participe se pot înscrie, atât pentru parada pe biciclete, cât și la tombolă.

Doamnele și domnișoarele vor participa și la o ședință foto.

Anul acesta, participantele vor pedala pe un traseu cuprins între P-ţa „Avram Iancu“ – B-dul Revoluţiei – Primărie – Podgoria – Stația CFR şi retur.

De la ora 16.00, în Piaţa „Avram Iancu“ sunt programate concursuri cu premii“.

„Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Pintea Magicianul”, a anunţat Bianca Morariu, una dintre organizatoarele evenimentului.

Organizatorii îşi propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea și/sau imaginea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte, fără a-şi pierde feminitatea și frumusetea, iar naturalețea le este garantată prin libertatea de mișcare, au mai spus organizatorii.

CITITI SI: Doamne și domnișoare din Arad, la plimbare pe biciclete – 2014 (GALERIE FOTO)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.