Ziarul electronic al arădenilor

Distribuţia gazelor naturale, sistată temporar pe mai multe străzi din Arad

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în zona centrală a Municipiului Arad, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste un kilometru.

Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 30 mai, începând cu ora 9.00, pe următoarele 8 străzi: Banu Mărăcine, Andrei Şaguna, Andreny Karoly, George Coşbuc, Elena Ghiba Birta, Simion Balint, Mărăşeşti şi Piaţa Spitalului.

Lucrările executate nu vor afecta traficul auto din zonă.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Delgaz Grid. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.