Ziarul electronic al arădenilor

Distribuţia gazelor naturale, sistată pe 13 străzi din Arad

aragazFurnizarea gazelor naturale va fi sistată, în cursul zilei de luni, pe mai multe străzi din municipiul Arad, pentru efectuarea unor lucrări la rețelele de distribuție.

E.ON. România a anunțat că furnizarea gazelor naturale va fi oprită începând cu ora 9.00, urmând să fie reluată, cel mai probabil, la ora 15.00.

Conform E.ON. România, străzile pe care va fi sistată furnizarea gazelor sunt: Constituției, Iosif Lengyel, Ascaniu Crișan, Ady Endre, Câmpia Turzii, Coloniștilor, Dogarilor, Sigismund Borlea, Luminii, Economului, Spicului, Ticu Dumitrescu și Calea Timișorii.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

„E.ON Distribuţie România regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil“, se menționează într-un comunicat de presă remis de E.ON. România.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.