Ziarul electronic al arădenilor

Distincții pentru cei care au promovat Aradul

IMG_5554Mai multe persoane au primit distincții „pentru merite profesionale remarcabile și pentru preocupările lor constante de promovare a imaginii Aradului și pentru merite profesionale remarcabile, în cadrul unei ședințe festive, care s-a desfășurat, vineri, în sala „Regele Ferdinand“ din Palatul Administrativ.

Inițiativa acordării acestui titlu celor trei arădeni aparține consilierilor din Comisia de Cultură din cadrul Consiliului Local Municipal.

Astfel, în ședința festivă au fost acordate două titluri „Pro Urbe“ lui Czister Kalman Andras, pentru „contribuția însemnată la dezvoltarea urbanistică a municipiului Arad“, și lui Gheorghe Schill, pentru „implicare și responsabilitate civică“.

De asemenea, au primit titluri de Excelență, pentru „merite profesionale remarcabile precum și pentru interesul consecvent de promovare a municipiului Arad“, în domeniul Artelor Vizuale, Laurian Popa, artist plastic, și Stenhubel Zoltan Ludovic, artist plastic.

În domeniul Artei Dramatice, a primit titlul de Excelență actorul Doru Nica, pentru „dăruirea cu care a slujit scena teatrului arădean“.

Pentru domeniul „Sportiv“ au fost acordate titluri de Excelență pentru Ovidiu Hațegan, arbitru internațional, pentru „preocupările constante de promovare a imaginii municipiului Arad la nivel național și european, Meszar Alexandru, pentru „dăruirea și implicare cu care sprijină sportul arădean de performanță.

Pentru domeniul Educație, au fost recopensați cu titluri de „Excelență“ profesoara Marinela Tudoran, pentru „profesionalismul demonstrat în domeniul educației muzicale precum și pentru implicarea în viața culturală a orașului“, profesoara Liliana Lupșa, pentru „performanțe de excepție în activitatea didactică și mai ales în pregătirea elevilor olimpici“, profesorul Viorel Grigorie Tudoran, pentru „profesionalismul și competența dovedite în întreaga carieră didactică“.

Tot în demeniul Educație a primit titlul de Excelență și Floare Mureșan, „pentru dedicarea și competența dovedite în întrega carieră didactică“.

Pentru managementul afacerilor au primit diplome de Excelență Hadded Mohamed Makram, director Coficab Eastern Europe, „pentru viziunea și spiritul organizatoric de excepție“, și Ioan Posa, manager general HUF România, „pentru calitățile manageriale puse în slujba dezvoltării economice a municipiului Arad“.

De la ședința festivă au lipsit Laurian Popa, Stenhubel Zoltan Ludovic, Doru Nica, Ovidiu Hațegan, Alexandru Meszar și Hadded Mohamed Makram.

text&foto: actualitati-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.