Ziarul electronic al arădenilor

Diplome pentru „Muşchetarii roboticii“ din partea administraţiei locale

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă s-a întâlnit vineri, 30 martie 2018, cu „Muşchetarii roboticii”.

Este vorba despre 18 elevi ai Liceului Naţional de Informatică din Arad care au transformat pasiunea pentru roboţi în performanţă.

Recent elevii arădeni au participat la competiţia naţională de robotică BRD First Tech Challenge, unde proiectul lor s-a numărat printre cele 90 de proiecte selectate. Mai mult decât atât, cu toate că a fost prima lor competiţie aceştia s-au întors acasă cu un premiu important: locul II, la secțiunea „Motivate Award”, fiind singura dintre cele trei echipe arădene care a reușit să se remarce la vreuna dintre categoriile concursului.

Edilul-șef i-a felicitat atât pe elevi, cât şi pe doamnele profesoare care-i îndrumă, prof. Romana Sălăjan, prof. Florin Feher și prof. Diana Rus şi le-a oferit câte o diplomă în semn de apreciere pentru efortul depus.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.