Ziarul electronic al arădenilor

Diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pentru elevul Tudor Lile

Performanţa excepţională obţinută de elevul arădean Tudor Lile, aur la Olimpiada Internaţională de Chimie, trebuie apreciată de întreaga comunitate.

Deputatul Sergiu Bîlcea i-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru excelenţă în educaţie. Întâlnirea a avut loc într-un cadru restrâns, din cauza pandemiei, în laboratorul de chimie de la „Moise Nicoară“, în care lucrează Tudor.

„Felicitări pentru Tudor Lile, pentru profesorul Dan Rotariu, pentru părinţi, pentru Colegiul Moise Nicoară. Este o performanţă extraordinară, care vine după alte medalii de argint obţinute la olimpiade internaţionale. Cu Tudor și profesorul Rotariu ne-am cunoscut cu prilejul proiectului «Inspir Arad», mă bucur că ne-am întâlnit din nou și mai ales că între timp au venit rezultate tot mai bune.

Cred că şansa României este să se dezvolte prin educaţie, prin inovaţie, muncă, curaj şi performanţă. Tudor a demonstrat că le are pe toate acestea din plin, de aceea este un model, un exemplu pentru alţi tineri. Și mai avem nevoie de formatori dedicați pentru acești tineri, așa cum este profesorul Rotariu. Anul acesta a fost marcat de pandemie, sunt părinte şi ştiu că nu este uşor nici pentru elevi, nici pentru profesori şi nici pentru părinţi, dar iată că Tudor Lile a depăşit toate barierele şi a realizat o performanţă excepţională.

Evenimentul «Arădeni cu care ne mândrim» l-am gândit în perioada în care eram vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, pentru a pune în lumină arădenii care realizează performanţe speciale şi care, într-un fel, ne arată drumul corect pentru toţi. Un prilej să le spunem «Mulţumesc» în numele Aradului. Continui acest demers ca deputat, cred în şansa comunităţii noastre de a se dezvolta prin punerea în valoare a celei mai importante resurse: oamenii de valoare”, a declarat Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.