Ziarul electronic al arădenilor

Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru echipa de robotică Delta Force

Echipa de robotică Delta Force este o poveste frumoasă de succes. S-a născut din pasiunea unor elevi pentru inovație și tehnologie, din grija unor părinți și a unor profesori pentru viitorul copiilor.

De câțiva ani, echipa s-a dezvoltat și a continuat să surprindă plăcut, să obțină rezultate meritorii la concursuri, să fie în atenția opiniei publice.

Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a ținut aproape de echipa de robotică în ultimii ani și consideră că trebuie să se bucure de recunoașterea meritelor și susținere din partea comunității locale. Sergiu Bîlcea le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, care exprimă recunoașterea meritelor Delta Force.

„Sunt mândru de echipa de robotică Delta Force, le-am urmărit evoluția din 2019, este o plăcere să văd cum evoluează an de an. Pasiunea și inteligența i-au ajutat pe acești tineri să obțină rezultate foarte bune la concursuri internaționale, să fie cunoscuți în țară și în străinătate.

Le-am acordat diploma «Arădeni cu care ne mândrim», ca semn de apreciere pentru rezultatele obținute și pentru promovarea Aradului în țară și în străinătate. Delta Force demonstrează că putem crește prin educație de calitate, muncă și inovație. Sunt o sursă de inspirație și un model pentru alți tineri, pentru noi toți!”, a declarat deputatul Sergiu Bâlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.