Ziarul electronic al arădenilor

„Din suflet pentru suflet“ – campanie umanitară de donare de sânge

În spiritul dezvoltării sentimentului de responsabilitate socială în rândul elevilor școlarizați de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, prin Structura de învățământ Arad, s-a demarat o amplă campanie de donare de sânge.

În acest sens, în zilele de 30 – 31.03.2021, în cadrul Campaniei Umanitare de donare de sânge  „Din suflet pentru suflet“ un număr de 20 de elevi din  cadrul SNPAP – Secția Arad, în scopul ajutorării semenilor și sprijinirea sistemului medical național au răspuns prezent acestei campanii prin donarea de sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Arad.

Campania a fost organizată respectându-se măsurile de prevenire a transmiterii virusului SARS-CoV2.

Școala formează elevii în spiritul umanismului și respectului față de valorile sociale fundamentale, iar gestul de solidaritate al viitorilor agenți de penitenciare față de cei aflați în suferință dovedește că aceștia pot deveni modele de implicare civică pentru comunitatea din care fac parte.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Penitenciarul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.