Ziarul electronic al arădenilor

Dima: Am ales UTA în pofida ofertelor pe care le-am avut din străinătate

Fotbalistul Constantin Dima a declarat că a acceptat repede propunerea de a juca la UTA şi că a ales gruparea arădeană în pofida unor oferte de la cluburi din străinătate.

„Luni am aflat despre interesul clubului UTA pentru mine. Nu am stat foarte mult pe gânduri, mi s-a părut o idee bună pentru că o echipă care mă poate dezvolta în cariera mea de jucător. În pofida ofertelor pe care le-am avut din străinătate am ales UTA, un club mare, de tradiţie, cu fani extraordinari, cu un stadion absolut superb.

A contat foarte mult că ştiu staff-ul tehnic, îl apreciez şi chiar am fost foarte încântat să lucrez cu ei. Am urmărit meciurile echipei UTA, am văzut cum s-a creat emulaţia în jurul echipei, cu suporterii care sunt lângă echipă şi îi susţin din toate punctele de vedere, atât acasă, cât şi în deplasare. Obiectivul grupului este accederea în play-off şi să construim o echipă cât mai unită“, a afirmat Dima conform site-ului oficial al clubului arădean.

„Eu m-am antrenat cu doi preparatori, unul pe parte fizică şi unul în sala de forţă. Clar nu sunt la nivelul pe care mi l-aş dori, nu m-am pregătit constant cu o echipă, lucru care contează. În cel mai scurt timp, cu o pregătire bună, o să pot să joc. Voi intra în momentul în care antrenorul consideră că sunt pregătit“, a adăugat Dima.

Antrenorul Laszlo Balint speră ca Dima să aducă un plus în compartimentul defensiv al formaţiei sale.

„Când s-a ivit această oportunitate de a obţine semnătura lui Constantin Dima, n-am ezitat pentru că este un jucător tânăr, un jucător de picior stâng, polivalent, care poate evolua atât fundaş central, fundaş stânga şi chiar mijlocaş la închidere. Este un fotbalist român care cunoaşte foarte bine campionatul nostru şi consider că avem multe avantaje prin aducerea lui. Calităţile lui l-au recomandat pentru acest transfer, sperăm să aducă acel plus mai ales în compartimentul defensiv. Aveam nevoie de un jucător de picior stâng care să poată evolua şi în lateral. Din toate punctele de vedere, aducerea lui Dima este un transfer reuşit“, a menţionat Balint.

Fundaşul Constantin Dima (22 de ani), care s-a despărţit în luna iulie de gruparea ucraineană Desna Cernigov, a semnat un contract valabil doi ani cu UTA.

UTA Arad anunţă că a achiziţionat un fundaş

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.