Ziarul electronic al arădenilor

Diana Mariş Costea: „Vreau să se facă dreptate!”

diana si valePrezentatoarea TV Diana Mariș Costea a vorbit despre modul în care a fost bătut soțul ei, care acum este în stare gravă la un spital din Timișoara.

Diana Mariș Costea a povestit la Romania TV cum a avut loc agresiunea, recunoscând că acum se teme pentru viaţa soţului său.

„Eu nu pot să comentez ancheta poliţiei. Este o anchetă în curs de derulare. Nu ştim foarte multe. Motivul pentru care agresorul a comis această faptă este halucinant. El a declarat faptul că soţul meu îi imprumutase bani în numeroase rânduri şi de data asta nu a mai avut curajul să ceară un împrumut şi sub efectul drogurilor s-a gândit să îşi ia singur banii. Era în atelierul auto, cu masca de sudură pe faţă. I-a aplicat două lovituri în cap. I-a furat portofelul şi telefonul. Telefonul l-a vândut. A trecut un prieten pe acolo, a văzut lumina aprinsă. Uşa era închisă. Agresorul l-a lăsat într-o baltă de sânge şi a încheiat hala. Omul acela a chemat poliţia şi au venit echipajele de salvare“, a spus Diana Mariș Costea.

Prezentatoarea tv a mai spus că agresorul lucra de puţin timp la atelierul soțului ei. „Eu ştiu că era un bărbat foarte tăcut care nu dezvăluia foarte multe despre el ca persoană. Nu ştiam foarte multe despre viaţa acestui bărbat“, a mai spus Diana Mariș Costea la Romania TV.

Ea a mai afirmat că își dorește ca soțul ei să se facă bine. „Îm doresc să scape de această situaţie foarte dificilă din punct de vedere medical şi vreau să se facă dreptate. Nu am sentimentul securităţii dacă vorbim de legile din România. Ele sunt foarte permisive cu aceşti infractori care au şansa să îşi refacă viaţa. Dar dacă soţul meu nu va mai fi, el nu mai primeşte a doua şansă. Vă daţi seama cât de nedreaptă e situaţia”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Agresorul lui Valentin Costea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În faţa anchetatorilor şi-a justificat atacul asupra patronului său prin faptul că avea datorii.

foto: Facebook

CITITI SI:

Agresorul lui Kidu’ este consumator de droguri

Kidu’, în stare gravă după ce a fost bătut

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.