Ziarul electronic al arădenilor

Diana Mariș Costea: „Sentința mă dezamăgește“

diana-300x2001-300x200Prezentatoarea TV Diana Mariș Costea a reacționat, luni, după pronunțarea sentinței în procesul în care a fost judecat agresorul soțului ei, afirmând că aceasta o dezamăgește profund.

Diana Mariș Costea acuză modul în care a fost judecat agresorul, dar este dezamăgită și de „seriozitatea“ cu care a fost instrumentat dosarul.

„Azi am trăit un şoc! Tribunalul din Arad nu ştie cum mă cheamă! Am fost citată în procesul criminalului soţului meu, un proces care a durat probabil mai puţin decât crima în sine! Nu comentez decizia judecatorului ci sunt profund surprinsă de «seriozitatea» cu care a fost instrumentat dosarul soţului meu. Doar un exemplu: Am fost citată la tribunal sub numele DIANA MARIŞ COSTEA numele consacrat în televiziune în condiţiile în care numele din actul meu de identitate este COSTEA STEFANIA DIANA ! Nu am fost chemată să dau declaraţii în acest proces în care nimeni nu mi-a văzut nici măcar actul de identitate, noroc că mi l-a cerut azi judecătorul… Eu credeam că înscrisurile oficiale sunt acte care implică seriozitate şi rigoare. Acum nu mai cred acest lucru… S-au dat 13 ani de închisoare pentru o crimă care a şocat o ţară întreagă fapt care… nu poate decât să mă dezamagească profund!”, a scris Diana Mariş Costea pe o reţea de socializare.

Agresorul lui Valentin Costea a fost condamnat, luni, de magistrații Tribunalului Arad, la o pedeapsă de 13 ani și 8 luni, pentru omor, sentința nefiind definitivă.

CITITI SI:

Agresorul lui Valentin Costea, condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare

Diana Mariș Costea: „Cer pedeapsa maximă pentru criminalul lui Vale“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.