Ziarul electronic al arădenilor

Diana Mariș Costea: „Cer pedeapsa maximă pentru criminalul lui Vale“

diana-300x200Prima înfățișare în procesul în care va fi judecat tânărul care l-a omorât pe Valentin Costea va fi luni, la Tribunalul Arad.

În sala de judecată va fi și prezentatoarea TV Diana Mariș Costea, cea care a fost soția lui Valentin Costea.

„O să mă prezint, luni dimineaţa, la proces unde voi anunţa că nu mă constitui parte civilă în acest proces. De asemenea, voi cere pedeapsa maximă pentru criminal, pentru că l-a omorât pe soţul meu cu o cruzime rar întâlnită. Din păcate, el va sta la închisoare, de unde, într-o zi, după câţiva ani, va fi eliberat, însă, soţul meu se află în mormânt, de unde nu se va mai întoarce niciodată”, a spus, pentru actualitati-arad.ro, Diana Mariş Costea.

Prezentatoarea TV a mai adăugat că, în cazul în care procurorul o va cere, va accepta să dea declaraţii în calitate de martor în acest dosar.

Arădeanul Valentin Costea, sau Kidu’, cum mai era cunsocut de prieteni, mecanic auto specializat în tunning-ul motoarelor, a fost transportat în stare gravă la spital, în ziua de 5 martie, după ce a fost găsit bătut și plin de sânge în atelierul său.

În data de 10 martie, la câteva zile după ce a fost internat, Valentin Costea a intrat în moarte cerebrală și a rămas conectat la aparate atât timp cât inima lui a continuat să bată. La data de 18 martie, în jurul orei 13.30, medicii l-au declarat oficial mort.

Dan Dorel Hodiș (24 ani), agresorul lui Valentin Costea, este consumator de droguri și a spus în fața anchetatorilor că a vrut să fure bani de la acesta, din cauza sărăciei și datoriilor pe care le are.

El a fost dus la cercetări la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, unde a spus că „sărăcia și datoriile“ l-au determinat să recurgă la acest gest.

Tânărul era angajat fără forme legale la atelierul deținut de Costea. El le-a spus anchetatorilor că l-a lovit cu o bară metalică pe Costea. Agresorul spune că a vrut să fure bani de la patronul său, însă pentru că nu a găsit i-a luat doar telefonul mobil, pe care l-a vândut.

Prietenii şi cunoscuţii lui Valentin Costea nu l-au uitat şi continuă să posteze mesaje pe reţelele de socializare.

„Ce destin tragic! Viaţa pe acest pământ e o călătorie şi nu o destinaţie! Şi criminalul acela să primească cea mai grea pedeapsă de pe acest pământ ! Ce necaz mare a putut face în familie ! A revoltat o ţară întreagă! Pedeapsa cu moartea ar fi prea uşoară la ce chinuri a provocat el! Îi doresc chinuri de zece ori mai mari şi pe toată viaţa care o are! Nemernicul!!! Dumnezeu să întărească familia şi pe soţia lui”, este unul dintre mesajele postate.

CITITI SI:

Diana Mariș Costea: „Nu vreau bani de la ucigașul lui Vale“

Vale a plecat în „ultima cursă“ în aplauze și cu motoarele turate

„Vale, mereu în sufletele noastre. Nu te vom uita”

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.