Ziarul electronic al arădenilor

Deputatul Sergiu Vlad, ales candidatul USR pentru Primăria Arad

USR l-a desemnat pe deputatul Sergiu Vlad drept candidat al formaţiunii pentru Primăria Arad, în urma unei proceduri interne care a durat câteva săptămâni şi în care s-au înscris şapte competitori care doreau să candideze din partea partidului.

Alegerile primare din cadrul USR Arad pentru desemnarea candidatului pentru primăria municipiului s-au încheiat, sâmbătă, cu o dezbatere organizată la Teatrul de Stat din Arad. Au fost înscrişi şapte candidaţi, care au participat, timp de mai multe săptămâni, la mai multe runde de dezbateri, şi-au prezentat public ideile şi soluţiile pentru problemele oraşului.

Prin votul membrilor participanţi la Adunarea Generală, a fost desemnat Sergiu Vlad drept candidat USR în competiţia pentru fotoliul de primar al Aradului. S-au prezentat 72 din cei 133 de membri cotizanţi, voturile lor fiind împărţite după cum urmează: Sergiu Vlad – 48 de voturi (66,5%), Dorin Alexandru Paveloiu – 9 voturi, Ion Stan – 7 voturi, Ioan Mircea Pereş – 2 voturi, Cosmin Traian Ţibulcă – 2 voturi, Ramona Morjan – 2 voturi, Dan Mihai Sfârăilă – 2 voturi.

„Le promit arădenilor că voi fi primarul cinstit şi harnic de care au nevoie. Un primar care să fie atent la nevoile lor în toţi cei patru ani de mandat, nu doar în apropierea alegerilor. Voi fi un om de echipă, deoarece Aradul merită cea mai bună administraţie. Personal, am fost de ambele părţi ale geamului de la ghişeu: am stat ani de zile la rând pentru a primi o autorizaţie şi în ultimii trei ani fac parte din aparatul politic. Ceea ce îmi propun este să creez o relaţie prietenoasă între cetăţean şi administraţie, o strânsă colaborare pentru a adapta optim soluţiile la nevoile comunităţii“, a declarat deputatul Sergiu Vlad.

Candidatul desemnat a fost antreprenor, dar cu implicări constante şi în zona civică înainte să devină membru al Parlamentului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.