Ziarul electronic al arădenilor

Deputatul Farago Péter a fost reales preşedinte al UDMR Arad

Deputatul Farago Péter a fost reales în funcţia de preşedinte al UDMR Arad, pentru un nou mandat de doi ani, în urma votului delegaţilor prezenţi la Adunarea generală anuală a organizaţiei judeţene.

Conform unui comunicat de presă remis, luni, de UDMR Arad, în cadrul aceluiaşi eveniment au fost aleşi şi membrii Consiliului reprezentanţilor judeţeni, precum şi membrii structurilor de control şi supraveghere: Comisia de Cenzori, Comisia de Control Statutar şi Comisia Etică.

„Despre ultimul an al organizației a vorbit președintele Farago Péter, după care și-au prezentat rapoartele anuale structurile interne județene ale UDMR. Acestea au fost prezentate de Hadnagy Denes, președintele Consiliului Reprezentanților Județeni, Kovacs Imre, președintele Consiliului Aleșilor Locali, Toth Brigitta, vicepreședintele Organizației de Femei, și Pero Tamas-Carol, președintele executiv al organizației. În acest an Adunarea Generală, conform Statutului, a avut și caracter electiv, având de ales președintele organizației, membrii Consiliului Reprezentanților Județeni precum și structurile de control și supraveghere (Comisia de Cenzori, Comisia de Control Statutar și Comisia Etică)“, se menționează în comunicatul de presă.

Conducerea centrală a Uniunii a fost reprezentată la Adunarea generală a UDMR Arad de Istvan Szekely, vicepreşedinte al Secretariatului general central al UDMR.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.