Ziarul electronic al arădenilor

Deputatul Glad Varga a lansat programul „Tineri pregătiți pentru România”

Deputatul PNL de Arad Glad Varga a lansat programul de practică „Tineri pregătiți pentru România”.

Acesta se adresează studenților din Arad și București. Data limită pentru înscriere este 30 martie 2019.

„Tinerii vor putea vedea de aproape procesul legislativ, munca depusă în Camera Deputaților și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului României. Inițiativa are ca scop familiarizarea tinerilor cu activitățile parlamentare, cu domeniul administrației publice locale și județene și cu sistemul de legiferare românesc”, declară deputatul Glad Varga.

Tinerii interesați sunt rugați să trimită CV-urile împreună cu o scrisoare în care sunt descrise motivele pentru care doresc să participe la acest stagiu de practică pe adresa de email cabinet@gladvarga.ro, până în data de 30 martie 2019.

Programele de practică/internship la cabinetul parlamentar PNL Glad Varga îşi propun să crească nivelul de cunoaştere şi înţelegere al persoanelor participante cu privire la rolul şi caracterul specific al activităţii parlamentare.

Puteți afla mai multe informații accesând www.gladvarga.ro.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.