Ziarul electronic al arădenilor

Deputatul arădean Ștefan Dalca, fost membru PP-DD, s-a înscris în UNPR

dalcaDeputaţii Liliana Mincă şi Ştefan Dalca s-au înscris, luni, în UNPR, urmând să îşi desfăşoare activitatea în cadrul grupului parlamentar PSD din Cameră.

Anunţul a fost făcut printr-un comunicat de presă al UNPR.

Liliana Mincă a fost aleasă deputat în colegiul uninominal 3 din Botoşani, iar Ştefan Dalca în colegiul uninominal 7 din Arad, ambii candidând la alegerile din 2012 din partea PP-DD.

Cei doi deputaţi au făcut parte în sesiunea parlamentară precedentă din grupul “Democrat şi Popular”, grup alcătuit din deputaţi care au plecat sau au fost excluşi din PPDD. Parlamentari din acest grup au înfiinţat o nouă formaţiune politică, Partidul Naţional Democrat, PND fiind înscris oficial, în iunie, în Registrul partidelor politice, în urma unei cereri depuse de deputatul Daniel Fenechiu.

Duminică, UNPR a anunţat că PP-DD a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinţei naţionale a UNPR şi a Congresului PPDD.

CITITI SI:

Deputatul arădean Ștefan Dalca, exclus din PP-DD

Deputaţii Dalca şi Şchiau, declaraţi incompatibili de ANI

comentarii

2 Comments

  • din

    ce cauta asta in politica?a fost sef la cfr.ducea angajatii la el acasa cand si a construit casa.plus a fost prins furand banii unui angajat.la gasit politia tf cu banii in chiloti.culmea unde a ajuns acel dosar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.