Ziarul electronic al arădenilor

Depistați sub influența alcoolului la volan

Trei bărbați din județul Arad au fost depistați conducând autoturisme, în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală.

Cei trei bărbați au fost depistați în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiștii rutieri.

Polițiștii din Seleuș au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism, pe DJ 792, având o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu a mai fost depistat un bărbat, de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe DC 29, pe raza orașului Ineu, a fost găsit un tânăr, de 25 de ani, din Ineu, care conducea un autoturism. Polițiștii au stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor trei bărbați fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea de autoturisme pe drumurile publice sub influența alcoolului“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.