Ziarul electronic al arădenilor

Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Polițiștii orașului Pecica au depistat în trafic, în seara zilei de 20 decembrie, un pecican de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o îmbibație alcoolică de 1,35 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii Secției 1 Vlaicu un bărbat de 44 de ani, din Cicir, în timp ce conducea un auoturism pe strada Câmpul Liniștii.

Un tânăr de 25 de ani, din Șicula, a fost depistat de polițiștii Secției 5 Rurală Ineu în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gurba, fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, tuturor conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele lor fiind întocmite dosare penale.

Polițiștii din Pecica au depistat în trafic, pe raza localității, un arădean de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. De asemenea, autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism.

Totodată, autoturismul nu are inspecția tehnică periodică, iar conducătorul auto nu a putut prezenta o asigurare auto obligatorie.

Un arădean de 37 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 2 Micălaca pe strada Pășunii, în timp ce conducea un autoturism având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii din luna mai a.c. și fără a deține permis de conducere.

Fără permis de conducere a mai fost depistat, în după-amiaza zilei de 18 decembrie a.c., un tânăr de 23 de ani, din Sânpetru German, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, pe raza localității Secusigiu.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.