Ziarul electronic al arădenilor

Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 33 de ani, din Fântânele, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Vasile Milea din municipiu. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Aluniș, au fost depistați: un bărbat de 52 de ani, din Zăbrani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolmie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, și un bărbat de 42 de ani, din Lipova, cu o alcoolmie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției nr. 6 Rurală Beliu au depistat un bărbat de 52 de ani, din Sebiș, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, reieșind o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pa raza localității Ghioroc, polițiștii au depistat un bărbat de 35 de ani, din Ghioroc, în timp ce conducea unautoturism, având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.