Ziarul electronic al arădenilor

Depistat la volan sub influența alcoolului, de două ori într-o zi

Un bărbat din Arad a fost depistat de două ori în aceeași zi, într-un interval de trei ore, conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbat are 32 de ani și a fost depistat prima dată în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrenyi Karoly, din municipiul Arad, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

„La mai puțin de trei ore după constatarea infracțiunii, bărbatul a fost depistat, din nou, conducând un autoturism pe Bulevardul Revoluției. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a informat IPJ Arad.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, fiind întocmit pe numele lui încă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.