Ziarul electronic al arădenilor

Dennis Man, după ratarea calificării la CM: Trebuia să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate

Internaţionalul Dennis Man a afirmat, duminică, la finalul partidei din Liechtenstein, câştigată de naţionala României cu scorul de 2-0, că nu ştie exact motivul ratării calificării la CM 2022, dar este posibil ca elevii lui Mirel Rădoi să nu fi tratat fiecare meci cu maximă seriozitate.

„Din păcate, celălalt meci nu a fost bun pentru noi. Trebuie să mergem înainte, nu ştiu unde s-a pierdut această calificare. Cred că trebuia să dăm mai mult la fiecare meci şi să îl tratăm pe fiecare cu maximă seriozitate. Cred că trebuia mai multă muncă probabil. Într-un fel, sunt dezamăgit. Este o dezamăgire foarte mare, dar trebuie să fim puternici şi pe viitor să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut acum“, a declarat arădeanul Dennis Man, la ProX.

El s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte viitoarele campanii de calificare la care va participa naţionala României: „Ştiu că am creat un grup foarte puternic aici, am încredere în băieţi şi cred că vom avea şanse la următoarele preliminarii“.

Naţionala de fotbal a României a învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, însă a ratat calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar.

Pentru a se califica la baraj, naţionala României avea nevoie ca în cealaltă partidă din grupă, Macedonia de Nord să nu câştige în faţa Islandei, însă meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1.

În clasamentul final, Germania a ocupat primul loc, cu 27 puncte, urmată de Macedonia de Nord, 18 puncte, România, 17 puncte, Armenia, 12 puncte, Islanda, 9 puncte, Liechtenstein, 1 punct.

Câştigătoarele grupelor preliminare se califică direct la turneul final din Qatar. Formaţiile clasate pe locurile secunde şi cele mai bune două echipe necalificate din Liga Naţiunilor 2020-2021 vor juca baraje în urma cărora alte trei formaţii vor obţine biletele pentru CM 2022.

România nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din 1998.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.