Ziarul electronic al arădenilor

Dennis Man: Dorinţa mea de a ajunge la Cupa Mondială este foarte mare

Fotbalistul echipei naţionale a României, Dennis Man, a declarat, joi seara, după victoria cu 2-0 cu Islanda în preliminariile CM 2022, că el şi colegii săi şi-au luat revanşa după înfrângerea de anul trecut din semifinalele barajului de calificare la Euro 2020 şi acum se întorc acasă fericiţi.

„Sunt trei puncte importante, ne bucurăm foarte mult că am reuşit să luăm cele trei puncte. Acum ne concentrăm pe următorul meci. Ne-am luat revanşa în faţa Islandei, mergem acasă fericiţi acum. Sunt trei puncte importante care ne dau încredere pe viitor. Aveam nevoie de încredere, de puţină motivaţie“, a spus arădeanul Dennis Man, la postul Pro Tv.

„Luptăm la victorie în fiecare meci, eu am încredere mare în băieţi, suntem un grup grozav. Egalul Macedoniei de Nord cu Armenia (0-0 – n.r.) e un rezultat foarte bun pentru noi. Acum vom da totul la următorul meci pentru a lua cele trei puncte. Dorinţa mea de a ajunge la Cupa Mondială este foarte mare, fiecare dintre noi îşi doreşte, e un vis pentru noi toţi. Vom da totul pentru a ajunge acolo“, a adăugat jucătorul primei reprezentative.

Echipa naţională de fotbal a României a învins selecţionata Islandei cu scorul de 2-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Tricolorii au câştigat prin golurile marcate de Dennis Man (47) şi Nicolae Stanciu (83) şi continuă cursa pentru turneul final din Qatar.

Prima reprezentativă va mai disputa în aceste preliminarii alte două meciuri, pe 5 septembrie, cu Liechtenstein (Arena Naţională – Bucureşti, ora 21.45), şi pe 8 septembrie, cu Macedonia de Nord (Tose Proeski Arena – Skopje, ora 21.45).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.