Ziarul electronic al arădenilor

Denis Man a fost trasferat la Steaua București

man_articolFotbalistul arădean Denis Man a fost transferat la Steaua București, după ce timp de doi ani a fost componentul echipei UTA Arad.

Echipa roş-albastră l-a urmărit pe atacantul de 18 ani de mai multă vreme şi a plătit 350.000 de euro celor de la UTA Arad, care vor primi şi un procent dintr-un viitor transfer.

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua București pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului arădean în curtea roș-albaștrilor este efectuată pentru o sumă-record în fotbalul arădean, plus un procent dintr-un transfer ulterior. Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico și 2 ani la UTA, suma urmând să se împartă egal între cele două cluburi, conform protocolului încheiat pentru toți jucătorii aflați în această situație. Îi mulțumim lui Dennis pentru tot ce a făcut pentru noi și îi urăm mult succes în continuare!“, se arată într-un comunicat la clubului UTA Arad.

În sezonul trecut, Denis Man a marcat 8 goluri în 26 de meciuri. În acest sezon, Man a marcat deja 5 goluri în trei meciuri.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.