Ziarul electronic al arădenilor

Denis Bot: „Te iubesc, Grațiana!“

gratiana denisVIDEO Prietenul tinerei Grațiana Răuț, care și-a pierdut viața într-un accident de circulație, a transmis un mesaj tulburător, la doar câteva ore de la înmormântarea celei care urma să-i fie soție.

„Cuvinte nu mai există în acest moment… nu mi le găsesc, nu își au rostul, știu doar ca iuby va rămâne în sufletul meu pentru tot restul vietii mele. AM IUBIT-O, O IUBESC ŞI O VOI IUBI. Graţiana nu a ajuns să îmi fie soție pentru că Dumnezeu a dus-o în RAI pentru a dansa cu îngerii, dar știu ca de acolo de Sus, ea mă va proteja și îmi va fi alături toată viaţa pentru că m-a iubit din tot sufletul ei. Sunt singurele cuvinte care îmi vin acum în gând. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care aţi fost și sunteți alături de mine în aceste clipe cumplite: rude, prieteni, cunoștințe și chiar persoane necunoscute. TE IUBESC, GRAŢIANA!”, a scris Denis Bot, prietenul Grațianei, pe o reţea de socializare.

De asemenea, Valentin Bot, primarul comunei Şiria și tatăl lui Denis, a postat şi el un mesaj pe reţeaua de socializare, imediat după înmormântarea Graţianei.

„Sufletul unui îngeraș s-a urcat la ceruri și veghează la cei care au fost astăzi 1 Martie alături de ea pe ultimul său drum de pe pământ, presărat cu lacrimi de iubire, flori și mărțișoare. VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET TUTUROR și să ne rugăm Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul în loc luminos și plin de verdeață”, a scris Valentin Bot.

Totodată, colegii Graţianei din ansamblul folcloric „Spicul” din Olari au făcut un filmuleţ în memoria fostei lor colege, al cărei motto este „Trăieşte-ţi clipa”, acestea fiind, se pare, cuvintele pe care Graţiana le repeta mereu.

Graţiana Răuţ, tânăra din Olari, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, a fost condusă, duminică, pe ultimul drum, de aproximativ 1.000 de oameni.

Grațiana Răuț (24 ani) și-a pierdut viața, vineri dimineața, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul dintre localitățile arădene Caporal Alexa și Pâncota.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Hyundai, din direcţia Sântana spre Pâncota, tânăra a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un TIR, condus regulamentar de un bărbat, de 43 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto. Pentru scoaterea tinerei dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

CITITI SI:

Ultimul spectacol pentru Grațiana Răuț

Grațiana Răuț, încă un înger care zboară prea repede la ceruri

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.