Ziarul electronic al arădenilor

Demersuri pentru modernizarea drumului județean Mocrea – Chier – Târnova

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru drumul județean Mocrea – Chier – Târnova.

Este un drum în lungime de aproximativ 12 km, iar contractul pentru întocmirea D.A.L.I. (documentația de avizare a lucrărilor de intervenție) a fost semnat în luna august.

„Continuăm lucrările la drumurile județene, conform proiectului asumat, de a moderniza minim 750 de kilometri până în 2024. Acest tronson de drum este foarte important pentru locuitorii zonei Tauț – Târnova – Șilindia pentru că asigură o deplasare modernă și sigură pentru cetățenii zonei amintite spre Ineu, unde sunt instituții de interes zonal: Spitalul Orășenesc Ineu, Judecătoria sau Biroul de cadastru si publicitate imobiliară.

Avem nevoie de o rețea județeană de drumuri fiabilă și modernă, care să lege comunități, să asigure tranzitul forței de muncă unde e nevoie și să creeze oportunități de atragere a investitorilor în fiecare zonă a județului nostru”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.