Ziarul electronic al arădenilor

Delia Podea, în arest la domiciliu

dr-Delia-Marina-Podea-300x212-1Fosta șefă a Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Județean Arad, acuzată de testare ilegală de medicamente pe pacienți, fără consimțământul acestora, a fost plasată în arest la domiciliu.

Tribunalul Arad a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv în cazul fostei șefe a Secției de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, medicul neuropsihiatru Delia Podea, cu arestul la domiciliu.

Potrivit soluției pronunțate marți, Tribunalul Arad a admis cererea formulată de inculpata Podea Delia Marina, arestată preventiv în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad și înlocuiește măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26 iulie 2016, până la data de 24 august 2016, inclusiv.

Pe durata arestului la domiciliu, Delia Marina Podea va trebui să se prezinte în fața judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată ori de câte ori este chemată, să nu comunice cu persoanele vătămate constituite părți civile în cauză sau cu martorii descriși în rechizitoriu, ori cu foștii colegi din cadrul Spitalului Județean, colegii din cadrul Facultății de Medicină din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș“ din Arad.

În cazul în care va încălca cu rea-credință obligațiile care îi revin, instanța poate înlocui măsura arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive.

CITITI SI: Delia Podea a fost arestată preventiv

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.