Ziarul electronic al arădenilor

Delgaz Grid va moderniza rețeaua de distribuție a gazelor naturale din municipiul Arad

Alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt obiectivele principale ale Delgaz Grid, un rol important în realizarea acestora revenind investițiilor derulate de companie.

Astfel, sistemul de distribuție a gazelor naturale din  municipiul Arad fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de cca 4 kilometri.

Totodată, s-au realizat și lucrări de protecție catodică a conductelor pe o lungime de 5 kilometri în localitatea Vladimirescu, jud. Arad.

Tot anul trecut, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județ a fost extins cu peste 6 kilometri. Totodată, unul dintre cele 8 autolaboratoare achiziționate de companie pentru detectarea eventualelor scurgeri de gaze naturale a ajuns în dotarea echipelor care gestionează rețeaua din județul Arad.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an.

În municipiul Arad sunt prevăzute a fi finalizate patru proiecte de investiții care constau în înlocuirea rețelei de gaz pe o lungime de 32 kilometri, valoarea investițiilor depășind 12 milioane de lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Delgaz Grid. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.