Ziarul electronic al arădenilor

Decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale, în mai multe zone din Arad

Conform tradiției, în săptămâna premergătoare Floriilor, Primăria Arad începe decorarea platoului din fața Palatului Administrativ cu ornamente multicolore.

Se întâmplă și anul acesta, când cu ajutorul sponsorilor (SC Justins Design – Oradea, SC Elba Com SA – Timișoara, SC Lexus Publicitate SRL Arad, Bimbo Evenimente SRL Arad, Seductive Flowers SRL Arad) au fost create decoruri speciale cu iepurași, ouă și flori, atât la kilometrul 0, cât și în alte câteva zone din oraș (Piața Romană, Piața „Avram Iancu“, Parcul „Aventura Voinicilor“ și Parcul „Regina Maria“).

Absolut toate decorațiunile folosite în cadrul acestui eveniment sunt împrumutate de la sponsorii menționați mai sus, Primăria nefiind nevoită să cheltuie bani din bugetul local pentru ornamentele care vor putea fi admirate până după Paști.

„Sărbătorile rămân sărbători, chiar și în vremuri de pandemie. Consider că arădenii merită o pată de culoare veselă în oraş, o mică oază de bucurie. Primăria Municipiului Arad, cu sprijinul sponsorilor, vă pune la dispoziție pe platoul administrativ un decor specific Sărbătorilor Pascale, de care sperăm să vă bucurați cu toții”, este de părere primarul Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.