Ziarul electronic al arădenilor

Declarația zilei. „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre!“

VIDEO Secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Cosmin Butuza, a declarat joi, în cadrul unei festivităţi de premiere a unor tineri care au participat la Campionatul European de Şah din Germania, că trebuie să ne mândrim cu Anul Centenarului şi să punem Centenarul pe tricoaiele noastre.

„Avem 100 de ani de la Marea Unire şi cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm şi străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afişele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!“, a spus Butuza, potrivit unui clip video publicat de PressOne.

Declaraţia acestuia a fost făcută în contextul în care Ministerul a premiat şase tineri care au participat la Campionatul European de Şah din Germania. PressOne transmite că la Bad Blankenburg, echipa naţională de băieţi a obţinut aurul, după ce pornise ca a cincea favorită din totalul de 14 echipe, iar naţionala de fete s-a clasat pe poziţia a doua, deşi era cotată cu şansa a 11-a din 15 echipe.

Premiile primite de tinerii campioni au constat în medalii şi softuri de şah.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.