Ziarul electronic al arădenilor

Declarația zilei. Falcă: „Pe mine nu m-a bătut niciodată PSD“

falca-pnlPreședintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a afirmat că el nu a fost învins niciodată de PSD, care a câștigat alegerile parlamentare organizate duminică, și a spus că Aradul rămâne „un județ de dreapta“.

Într-o conferință de presă susținută, luni, la sediul PNL Arad, Gheorghe Falcă a declarat că nu va demisiona de la conducerea organizației județene.

„Pe mine nu m-a bătut niciodată PSD. În ziua în care mă bate pe mine PSD, plec primul. Nu primesc comandă nici de la dumneavoastră (mass-media – n.r.), nici de la Igaș, nici de la cel care are restaurantul nu știu cum (Nicolae Ioțcu – n.r.). Plec primul. Cred că îmi cunoașteți onoarea, nu de azi de ieri, ci de mai multă vreme.

În continuare, Aradul este un județ de dreapta. Adunând voturile, Aradul este un județ de dreapta“, a declarat Gheorghe Falcă.

Liderul PNL Arad a mai afirmat că trebuie să-și asume rezultatele obținute la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Eu mai mult nu puteam să fac, pentru că eram coordonator de campanie. Trebuie să-mi asum și eu rezultatul. De două săptămâni, eu sunt ieșit din zona de coordonare pentru că am avut un preinfarct și am un regim special. Sunt și eu responsabil pentru acest rezultat, în limita funcției pe care am avut-o. De azi, nu mai sunt șef de campanie, deci nu am din ce funcție să-mi depun demisia. Nu mă gândesc să îmi dau demisia din funcția de președinte al PNL Arad“, a mai declarat Gheorghe Falcă.

PSD a câștigat alegerile parlamentare în județul Arad, conform datelor parțiale prezentate de Biroul Electoral Central, după numărarea a 90% dintre voturi.

Astfel, potrivit BEC, PSD a obținut în județul Arad 34,6%, iar PNL 33,1%.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.