Ziarul electronic al arădenilor

„De drag pentru Arad”. Caravana vaccinării la Ineu, Pâncota și Sântana

Centrul mobil de vaccinare, pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică și a celorlalte instituții arădene implicate în campania de vaccinare a populației împotriva COVID-19, de către filială locală a Clubului Rotary împreună cu Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad, va fi deplasat vineri, sâmbătă și duminică în trei orașe arădene în cadrul unei Caravane a vaccinării, proiect susținut de entitățile amintite, alături de Consiliul Județean Arad, Instituția Prefectului – Județul Arad și primăriile orașelor: Ineu, Pâncota și Sântana.

Programul Caravanei va fi următorul:

Vineri, 14 mai, orașul Ineu, între orele 8.00 – 14.00

Sâmbătă, 15 mai orașul Pâncota, între orele 8.00 – 14.00

Duminică, 16 mai, orașul Sântana, între orele 8.00 – 14.00.

Centrul mobil de vaccinare va fi amplasat în locuri puse la dispoziție de cele trei primării, în apropierea târgurilor tradiționale din fiecare oraș.

Vaccinurile utilizate în Centrul mobil de vaccinare vor fi cele produse de compania Pfizer Biontech (la Ineu și Pâncota), respectiv Moderna (la Sântana) iar rapelul la 21 (Pfizer), respectiv 28 de zile (Moderna) va putea fi efectuat în centrele de vaccinare deschise deja în cele trei orașe.

Caravana vaccinării în localități din județul Arad este un proiect desfășurat sub egida sloganului „De drag pentru Arad”, inițiativă a Nucleului Județean de Coordonare a Activităților de Vaccinare la nivelul județului Arad.

În funcție de programul stabilit pentru Centrul mobil de vaccinare, Caravana vaccinării în localități din județul Arad va continua în următoarele săptămâni și în alte orașe sau comune.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.