Ziarul electronic al arădenilor

David Miculescu, inclus în echipa etapei a 7-a

Jucătorul echipei UTA Arad, David Miculescu, face parte din echipa ideală a etapei a 7-a, întocmită de Liga Profesionistă de Fotbal.

De asemenea, Miculescu a fost ales jucătorul meciului Gaz Metan Mediaș – UTA Arad, de deţinătorii drepturilor tv şi LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 7-a:

Portar

Eduard Pap (FC Botoşani/27 de ani) – Intervenţiile sale au asigurat un punct moldovenilor. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei“.

Fundași

Costinel Tofan (FC Argeş/25 de ani) – Este un jucător care consumă multă energie în timpul unui meci. Acoperă excelent ambele faze.

Andrei Chindriş (FC Botoşani/22 de ani) –  A înscris un gol şi a avut o prestaţie sigură pe toată durata partidei cu Sepsi OSK.

Igor Armaş (FC Voluntari/34 de ani) – Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Este un pilon important în defensiva ilfovenilor.

Mario Camora (CFR Cluj/34 de ani) – Căpitanul clujenilor şi-a condus echipa spre cel mai clar succes din acest sezon.

Mijlocași

Ciprian Deac (CFR Cluj/35 de ani) – Rămâne şi în acest sezon jucătorul care trage echipa după el în momentele importante, aşa cum a făcut-o şi în duelul cu FCSB.

Runar Sigurjonsson (CFR Cluj/31 de ani) – A făcut un meci foarte bun. A înscris un gol şi a oferit multe pase utilie.

Cristi Tănase (FC Argeş/34 de ani) – A înscris de două ori, ambele reuşite fiind din afara careului mare.

Atacanți

David Miculescu (UTA/20 de ani) – Este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1. A înscris golul care a urcat-o pe UTA până pe locul al treilea.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova/26 de ani) – Puternicul atacant al Universităţii a regăsit bucuria golului, reuşita sa venind după o perioadă îndelungată, în care s-a confruntat cu probleme medicale.

Denis Alibec (CFR Cluj/30 de ani) – Aflat la meciul 200 în Liga 1, a înscris pentru a 70-a oară în principala competiţie internă din România şi a oferit o pasă decisivă.

Antrenorul etapei

Laurenţiu Reghecampf (Universitatea  Craiova/45 de ani) – A fost inspirat la schimbari, jucătorii introduşi pe teren făcând diferenţa în repriza secundă, când Universitatea a întors rezultatul şi a câştigat derby-ul cu Rapid.

UTA a învins pe Gaz Metan. Golul victoriei, marcat în minutul 90

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.