Ziarul electronic al arădenilor

Dăncilă, despre protestatarii din timpul vizitelor sale: „Strigă hoţii, dar eu nu am furat nimic“

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în ţară, că este un plan, fiind vorba despre aceleaşi persoane, care sunt „oameni slabi”.

„Sunt aşa de uşor de cumpărat? Ţipă hoţii. Nu am furat în viaţa mea absolut nimic”, a spus Dăncilă.

„Deja am văzut că este un plan în care anumiţi oameni îi întâlnim, aceeaşi oameni, în mai multe locuri. Stau şi mă gândesc, sunt aşa de uşor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău fac ca şi imagine?”, a spus la Zalău premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în teritoriu.

Ea a mai spus că principalul mesaj trebuie să fie de unitate.

„Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot. Mai sunt multe de făcut şi multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care eşti rău intenţionat, în momentul în care eşti un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violenţa verbală şi violenţa fizică, te manifeşti în modul acesta. Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam găsim soluţii, îi înţelegeam şi spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soşluţii din partea guvernului îi înţelegeam, dar această atitudine care efectiv pe mine nmă uimeşte – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să ţipi «hoţii»… Nu am furat în viaţa mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca ţară”, a mai spus Dăncilă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.