Ziarul electronic al arădenilor

Dan Petrescu, după meciul cu UTA: „Nu cred că altă echipă din România va mai câștiga la Arad“

Antrenorul Dan Petrescu consideră că echipa sa a obținut o victorie norocoasă la Arad, unde „altă echipă din România va mai câștiga“.

„A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem. Am întâlnit un adversar foarte puternic pe teren propriu, ne-au dominat în repriza a doua. Nu ăsta era planul, nu așa trebuia să jucăm. Atât au putut jucătorii care au intrat, am avut soluții puține pe bancă. N-am avut soluții de atac, ca să marcăm și al doilea gol.

Urmează meciuri grele, echipa a părut obosită în repriza a doua și am scos un 1-0 incredibil. Nu cred că altă echipă din România va mai câștiga la Arad. Am rămas impresionat de UTA, dar și de jucătorii noștri care au muncit enorm.

Trebuie să ajungem la poartă, să avem ocazii, nu-mi place așa. Dacă joci cu Sevilla poți arăta așa, dar altfel nu. Sper să jucăm și mai bine în atac după ce se vor întoarce atacanții, acum nu avem cu cine.

Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale, toți care merg la echipele naționale se întorc accidentați”, a spus Dan Petrescu, după victoria cu UTA.

Dan Petrescu și-a pus încă o dată amprenta asupra jocului lui CFR Cluj. Campioana a câștigat cu 1-0 în deplasarea cu UTA Arad, dar finalul a găsit-o cu 6 fundași pe teren, iar fanii arădeni au strigat „Rușine!“.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Liga I. UTA Arad – CFR Cluj 0-1

Laszlo Balint, după meciul cu CFR Cluj: „Am dominat campioana de la un capăt la altul“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.